Search This Blog

Populære indlæg

Saturday, July 14, 2018

Afrika Plan

Afrika Plan
-----------

strategisk:

det handler om stoppe strømmen af migranter der aldrig vil have en chance for at få ophold.

taktisk:
de tager afsted fordi de ganske enkelt ikke har nogle muligheder.
de er ikke forfulgte. eller i fare. de kan bare ikke få en uddannelse og derefter job.
derfor er det der der skal sættes ind.

operationelt:
når de møder op i Danmark og søger asyl (det er det der skal flyttes til uddannelsescentereret eller et modtagecenter) så screenes de. kan de få asyl ryger de videre i til det system. kan de ikke får de tilbud om uddannelse og hjælp til opstart af virksomhed i hjemlandet. denne aftale kræver at de skriver under på at de ikke er forfulgte i hjemlandet. derfor vil det også være nemmere at sende dem hjem igen.

udgifter til uddannelse kan tages fra ulandsbistand og hjælp til opstart kan erhvervslivet/private tage sig af. hvordan? arabiske lån. den unge låner et beløb der dog udbetales i rater, blandt andet for at modvirke snyd og plyndring af den unge når de kommer tilbage. der udbetales måske 95% af beløbet, det vil sige at de der støtter tjener 5%. om nogle vil oprette en ngo der giver de lån gratis via crowdfunding eller lignende er også en mulighed.

jeg forstår godt at en nyuddannet ingeniør hellere vil blive i Danmark og arbejde og det er surt for os hvis vedkommende er dygtig men forholdende i Afrika er som de er blandt andet fordi de derkan, bliver hvor de kommer frem i stedet for at tage tilbage og skabe værdier der.

den nærmeste ambassade tager sig af det lavpraktiske.

* det her er lidt løst. der kommer en mere udførlig i løbet af de næste par uger ;)

5 comments:

  1. til Mette Frederiksen

    enten er der en del af jer der har en dobbeltgænger ellers har vi to passeret hinanden på gaden flere gange.

    jeg ER anarkist - både Marxistisk og militant - så politisk kan jeg kneppe med hvem som helst.

    når mine krav er opfyldt så går jeg med til følgende:

    - jeg melder mig ind i socialdemokraterne og stiller op for samme.

    - ingen krav til poster indenfor partiet. tværtimod deler jeg gerne mine ideer og analyser. hele lortet.

    - jeg stemmer efter min overbevisning. ikke partiets. ikke om jeg vil blåstemple holdninger der aldrig bliver mine.

    - jeg gider ikke føre valgkamp for den slags keder mig uendeligt meget.
    men inden vi kommer dertil har jeg følgende krav:

    - jeg vil have en general benådning.

    - jeg vil have dispensation fra straffeloven omkring hash og jeg er pisse ligeglad. jeg har tænkt mig at ryge foran Christiansborg.

    - jeg vil have mine penge. det er 500 millioner på min konto. intet mindre.

    - drone systemet er mit. jeg har tænkt mig at tage de aktier der kommer ud af det og oprette en fond til at hjælpe socialt udsatte (eller blot fattige
    - til at starte med venner og bekendte), om det er med en ny mobil, tandlæge regning, en rejse eller andet.

    - jeg kan ikke med følgende mennesker: morten bødskov, nick hækkerup, trine bramsen, pernille rosenkrantz-theil så de må nødvendigvis ud. helt ud af politik.

    - jeg er stærk modtander af at tvinge andre til at leve som jeg gør og vil naturligvis ikke tvinges til at leve som de gør. DU forstår udemærket godt hvad jeg mener, ikke?

    derudover kan jeg bare skrive at hvis i ønsker min efterretningstjeneste (med indbygget anti-terror enhed) så er der kun den mulighed at give mig chefposten. mindre vil udmønte sig i en langt dårligere tjeneste. jeg går ud fra at der en juridisk og økonomisk afdeling der kan håndtere den slags funktioner så jeg slipper for det kedelige shit. det handler ikke kun om opbygning. det handler i høj grad om ledelsesstil.

    udover dronerne og de to beskrivelser af tjenester er resten på min blog so fuckin' yours. jeg ved udemærket godt at jeg har overtaget så drop jeres arrogance. den slags er udelukkende i mit hjørne nu for i har jo virkelig brug for mig. specielt EU.

    jeg nægter at slette så meget som et eneste forpulet indlæg. basta! jeg kan ikke gå ind for historieforfalskning. til gengæld hvis jeg bliver spurgt vil mit svar være noget i stil med: der står hvad der står. jeg har indgået forlig så sagen er afsluttet for mit vedkommende. derudover har jeg ingen yderligere kommentar.

    jeg tilbyder dig til gengæld, at DU - Mette Frederiksen - kommer til at genrejse centrum-venstre som et liberal-socialistisk projekt der bygger på sunde Marxistisk anarkistiske principper. men valget er jeres.
    jeg går ud fra at herefter stopper alt jeres pis og lort. så behøver jeg heller ikke efterforske videre. med andre ord. begge parter stopper.
    og helt ærligt... lad nu være med at undlade at svare! jeg har lagt mærke til at styrken i dine øjne er aftaget for hver gang du har passeret mig.

    /arne

    ***

    https://www.facebook.com/br0k3ncircuit
    https://helenepigen.blogspot.dk
    https://twitter.com/HelenePigen

    ReplyDelete
  2. og den fortsætter:

    ps: jeg vil skide på om du bryder dig om mit sprog. det ændrer sig NÅR mine krav er opfyldt. kald det afpresning. fint nok. det får i bare ikke hvad i virkelig har brug for. i socialdemokraterne, i Danmark og i Europa.
    ---
    den her får du helt gratis. du må GERNE bruge den. det er bare et eksempel på hvad og hvordan jeg leverer løsninger:
    gør det muligt for virksomheder, ngo'er og private at investere i unge mennesker i de lande vi modtager migranter fra. dette drejer sig om folk ikke er dækket af flygtninge konventionen
    støtten gives som et "arabisk" lån. det vil sige at der lånes 100 kroner ud og den unge får udbetalt de 90. den tjente 10'er er IKKE skattepligtig.
    staten går glip af skatteindtægter fra de her investeringer. nej. det foregår ikke nu så staten går ikke glip af noget.
    på længere sigt vil staten spare penge da færre vil tage til Europa da de lige pludselig har muligheder i hjemlandet. alt for mange ender på bunden af samfundet da de virkelig ikke har de kompetencer der efterspørges her og dette problem vil forstærkes over tid.
    skal der uddannelse til så kan der tildeles uddannelses-visum der dækker til uddannelsen er færdiggjort eller første gang der dumpes til eksamen.
    om der skal oprettes specielle internationale klasser med tolk og tilpassede forløb må fagfolk vurdere.
    vi skal ikke blande os i hvad de unge ønsker at starte. overhovedet. så længe det er lovligt i hjemlandet er det fint med os.
    en hurtig måde at komme igang er på udrejsecentre og vore ambassader i udlandet. det vil være en fordel at kontrollere at pengene bruges på det der ansøges om.

    ReplyDelete
  3. lidt af logikken bag forklaret:

    grunden til det høje antal fødsler er jo at børnene skal sikre forældrenes alderdom. der er ingen pension at falde tilbage på.

    det søger jeg at ændre ved at uddanne de unge og give dem mulighed for at bruge den uddannelse. det hjælper ikke Afrika at alle de der bliver ingeniører og programmører ender i Europa. det er jo dem der skal skabe mulighederne for Afrika.

    og når de unge begynder at tjene mønt får de også en politisk stemme. vi skal bare ikke fortælle dem hvordan de skal gøre i detaljer.

    ReplyDelete
  4. faktisk er det der er blevet gjort nok mere blevet gjort for at vi i vesten kan vise hvor humanistiske vi er, hvor meget vi hjælper osv. det ser flot ud. jeg mener bare at det aldrig har handlet om at hjælpe Afrika men snarere om at dæmpe vores dårlige samvittighed. bare tag Røde Kors, de tjener på situationen! mon de er mest interesserede i at ændre forholdende - hvilket betyder langt mindre arbejde til dem selv - eller fastholde situationen? groft? ja. og alligevel ikke. det er bare menneskeligt at ville beskytte sig selv så jeg bebrejder dem ikke men den måde at gøre tingene på skal der gøres op med hvis Afrika skal vokse!

    ReplyDelete
  5. https://ekstrabladet.dk/nyheder/lederen/loekkes-jobjagt/7262901

    og sådan som Kina opruster på alle fronter var det måske en god ide at overveje om Afrika kan producere alt det l*rt vi køber. vedvarende energi kan formentlig levere rigtig meget af den el der skal bruges. igen en kæmpe fordel overfor Kina der er meget afhængige af kulkraft (de har planlagt at opføre over 1.500 nye værker). så invester i Afrika så de kan konkurrere mod Kina om billigste produktion. og så er det bedre for miljøet :)

    ReplyDelete